dimarts, 2 d’octubre del 2012

Busca qui t'ha llegit: setembre 2012


La manifestació és un element a tindre en compte, en primer lloc, per les conseqüències immediates que ja ha provocat: ha generat un nou problema per a Rajoy (m'agrada) i ha donat oxigen al Govern de Mas (no m'agrada); però també per les que provocarà: el Govern espanyol amollarà alguna competència o transferirà un parell de punts percentuals d'IVA o d'IRPF perquè els gestione la Generalitat.

Podríem, doncs, començar a discutir què entén Aguirre per temporalitat, però la segona part de la frase, allò de “Soy funcionario del Estado y pediré el ingreso”, ens pot donar més joc: resulta que el màxim exponent del liberalisme econòmic i polític de la Confederació Ibèrica de Nacions no només no ha treballat mai a l'empresa privada, sinó que des de 1976 a 1982, abans de passar 30 anys amb càrrecs públics, treballà per a l'administració, cobrava catorze pagues a l'any i gaudí dels corresponents dies moscosos i tot.

Oye.
Dime.
¿Qué es un “BJ”?
Una “BJ” es una “blow job”. Una mamada, vaya.
Ay, qué cerdo.

Per al PP els antivalencians no són els imputats per corrupció i els que han afonat el País, sinó aquells q ho denunciem. #olétú #pleCorts
@AlbertoFabra pronunciant la paraula 'jutjats' és un puto drama. Yujgats. Yuyás. Yugais.

Me llamo (nom), de (ciutat). Hablamos una vez por teléfono. No me atreví hasta hoy, pero cuando estuve cerca tuyo y hablando (sic) me gustaste y mucho.

* * *

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails