dijous, 30 d’octubre del 2014

Estafa (II)




Andrei és romanés i viu a Conca. Fa molts anys que treballa a Espanya i ara que té uns estalvis vol canviar de cotxe. Visita una pàgina web de compravenda de segona mà i troba un cotxe que li interessa: un Fiat Punto. Es posa en contacte telefònic amb el venedor, que s'identifica com a Carlos, i li diu que el cotxe és de sa mare i que el té a València.

Andrei concerta una cita amb Carlos, renegocien el preu i el nostre romanés torna a Conca amb el cotxe i la documentació facilitada pel venedor, que anava tota a nom de sa mare, Consuelo, de la qual li entrega també una fotocòpia del DNI.

Un parell de dies després Andrei s'adreça a la gestoria per procedir al canvi de papers i li diuen que la documentació que li han facilitat és falsa i li recomanen posar una denúncia. Andrei, que és cregut i mai no ha tingut problemes, fa cas i interposa una denúncia.

La policia li diu que, efectivament, la documentació és falsa i, també, que les plaques de matrícula del cotxe que ha comprat no es corresponen amb el número de bastidor del vehicle. La policia confisca el nostre Fiat Punto i Andrei es queda sense cotxe i sense estalvis.

A continuació, la policia realitza unes comprovacions que no fan sinó complicar el cas. D''acord amb el número de bastidor del cotxe confiscat, el Fiat Punto pertany a una empresa de lloguer i consta una denúncia perquè no fou retornat a l'agència, però d'acord amb el número de la matrícula, el Fiat Punto és propietat de Consuelo, una dona que viu Huelva.

El següent pas, per tant, és parlar amb Consuelo.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails