dilluns, 16 de gener del 2012

Necrofàgia


Una de les mesures d'un dels últims consells de ministres del Govern de ZP consistí a alçar la prohibició que des de la crisi alimentària de les vaques boges no permetia als ramaders abandonar els cadàvers d'ovelles i vaques al mig del camp, com havien fet tradicionalment.

Òbric parèntesi. Esta mesura, en contra del que puga semblar, no pretenia buscar utilitat a les deixalles dels que serien imminents ecs!ministres del PSOE, ja que per a això existeix el Consell d'Estat, el Senat o, també, les primàries socialistes, sinó garantir l'alimentació dels voltors i d'altres aus carronyaires. Tanque parèntesi.

Este costum no només serveix per alimentar espècies tan amenaçades com el trencalòs, l'aufrany o el voltor negre, ja que també evita als ramaders de camp la despesa extra que suposa desfer-se dels animals morts de forma controlada.

Esta setmana, però, a propòsit de la sentència del cas que jutjava la desaparició i mort de Marta del Castillo, hem pogut vore un pas evolutiu més enllà del que suposa alimentar-se d'ossos i de carn en descomposició, i és que alguns han estat capaços fins i tot de traure profit de la desaparició i de la mort d'una adolescent, malgrat l'absència de cadàver.


Continua a l'Informatiu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails