dimecres, 25 de gener del 2012

Bisbes on fire


Els escarabats estan revolucionats: la primera pixada fora de test la va protagonitzar el bisbe de Còrdova fa dotze dies quan afirmà en una carta adreçada als fidels que «la incitació a la fornicació és contínua als mitjans de comunicació, al cine i a la televisió, fins i tot en algunes escoles de secundària, dins dels programes escolars», però pocs dies després s'afegiren a l'orgia de despropòsits els responsables de les diòcesis de Tarragona i Valladolid.

El segon, el famós Ricardo Blázquez, qüestionava (off the record, això sí) la idoneïtat de la designació de la vicepresidenta del Govern com a pregonera de la Setmana Santa de Valladolid per la seua situació matrimonial, ja que sembla que Soraya Sáenz de Santamaría es va casar per la via civil a un consolat espanyol al Brasil. La dreta chic fa estes coses tan estranyes.

Per la seua part, l'arquebisbe de Tarragona es cobrí de glòria a Els matins de TV3 (!) en afirmar quan li preguntaren pel matrimoni gai que tot i que «com a persones, tots són fills de Déu, hi ha comportaments que no són adequats ni per a la persona ni per a la societat»

Em pensava que si alguna cosa positiva havia de tindre la tornada de la dreta al Govern de la Confederació Ibèrica de Nacions i a la Generalitat de Catalunya era que la jerarquia de l'Església catòlica, tan hiperactiva durant els últims anys, deixaria el carrer (i les televisions) i tornaria a les coves, però no: resulta que sóc més ingenu del que imaginava.

4 comentaris:

Jesús Párraga ha dit...

Açò te passa per escoltar ALLÒ QUE NO T'IMPORTA! Collons!
Que el bisbe de Còrdova diu no sé què... i a tu què et fa això?
Que el bisbe de Tarragona diu allò altre... doncs què esperaves?
Que el bisbe de Valladolid li posa pegues a la Sáenz de Santamaría... pues con su pan se lo coman ella y el obispo!
La llibertat d'expressió si té quelcom de bo és que garanteix el dret a dir totes les gilipollaes que ens passen pel cap. Fins i tot les que van davant d'aquesta frase.

Busca qui t'ha pegat ha dit...

Jo li reconec el dret a la llibertat d'expressió a totdéu. I sobretot als bisbes! Quina gran feina estan fent :)

Anònim ha dit...

Bé, per si no vas sentir tota l'entrevista a Els Matins, t'he de consolar dient unes paraules més de l'arquebisbe de Tarragona: "les dones no poden oficiar missar com jo, en tant que home, no puc tenir fills". Implecable l'argument, però tanmateix, alegres que no pugui tenir fills com ell.

Busca qui t'ha pegat ha dit...

Hòstia! Això ho millora tot! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails