dimecres, 9 de març del 2011

A peu de foto


Han estat un bon grapat els diaris que al llarg del cap de setmana passat han reproduït esta imatge de Montserrat Díez per a EFE en la qual s'immortalitza el moment just en què el Molt ecs!Honorable signa un document del PP contra la corrupció. 

Tal qual. 

Té collons la cosa: el PP reuneix els seus candidats per a les eleccions de maig a Palma i permet que Camps firme un document contra la corrupció a la capital d'un país insular en el qual els imputats per diferents trames corruptes es compten de dotzena en dotzena i en el qual fins i tot el deshonrat Jaume Matas, ecs!president de Balears i ecs!ministre d'Aznar, no guanya per a fiances milionàries. 

Tal qual. 

El PP ens presenta un candidat-imputat que llança una mirada insolent al públic tot just abans de deixar la seua rúbrica a un document que precisament demana penes més elevades per a delictes com els que a ell mateix li atribueix la Justícia sense que li caiga la cara de vergonya i sense que li tremole la mà. 

Tal qual. 

I no només això: el mateix document que Camps signa com si no passara res demana que els terminis per a la prescripció dels delictes relacionats amb la corrupció s'allarguen per evitar que els càrrecs públics puguen salvar el cul tan fàcilment, que és just el que ha fet Fabra en relació a quatre dels cinc delictes fiscals pels quals està imputat. 

Tal qual. 

Però el més desagradable de tot no és que el lloc triat pel PP per a presentar el document contra la corrupció siga la comunitat on més càrrecs públics té imputats, ni el somriure de cocodril de Camps, ni el cinisme que demostra un partit que si no passa res es farà amb el govern de la Confederació Ibèrica de Nacions en març de l'any que ve. 

No, perquè el més desagradable de la foto de Montserrat Díaz és que gràcies a ella tots ens hem assabentat que Esteban González Pons descarrega l'ouera cap a l'esquerra. I això no ens feia falta saber-ho.

3 comentaris:

Clidice ha dit...

Només pot ser veritat, cap cervell, per malalt que estigui, pot inventar-se una cosa com aquesta.

Manuel Pérez i Muñoz ha dit...

Simplement lamentable, la pregunta és quan acabarà tant de despropòsit?

orengos ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails