divendres, 23 de juliol del 2010

Voyeurisme adolescent

Anit, en acabar de sopar, vaig eixir a la terrassa a prendre l'aire, fumar-me un cigarret a la fresca i, senzillament pensar en el moment que visc ara mateix. En contra del que es podria pensar, però, no fou un acte de pretesa intensitat o de sobreactuació forçada: simplement em fumava un cigarret, mirava el cel i provava a organitzar mentalment el cap de setmana que se'm ve a sobre.

Pensava si el núvols em deixarien marxar abans de dinar a la platja, si havia d'agafar algun jersei per si de cas els pronòstics de la baixada de temperatures s'acomplien i planificava els horaris per no fer tard a la boda que celebren uns amics demà a la nit a Torrent.

Ocupava, doncs, el meu cap una sèrie de pensaments sense gaire transcendència i, també, sense adonar-me'n, em vaig acabar el cigarret curt que fumava.

Em vaig alçar i em vaig abocar a la barana de la terrassa que dóna al carrer i, sense cap ànim concret però aprofitant que estava a les fosques, vaig tafanejar les finestres dels veïns de l'altra banda del carrer. La meua mirada coincidí en primer lloc amb la del gos-rata d'un veí, que tot i mirar-me encuriosit no gosà a lladrar per delatar la meua presència. Es cansà als pocs minuts i es refugià a l'interior de la casa.

Vaig continuar amb el repàs a la vida dels veïns, que en la seua majoria es limitaven a mirar la tele en família o a planxar la roba del dia següent, mentre em deia a mi mateix que era prompte per tornar a encendre un altre cigarret.

Em vaig fixar en una finestra que quasi sempre tenia la persiana baixada i que anit, justament, estava ben oberta. L'estança només estava il·luminada per la pantalla d'un ordinador i un adolescent, no se ben bé quina edat podria tindre, picava el teclat amb desgana vestit només amb només un pantalonet blanc.

Me'l vaig quedar mirant provant a reconéixer-lo, però de sobte apartà el teclat, es recolzà a la cadira i començà a grapejar-se l'entrecuix d'una forma no massa delicada, fins que fou evident que estava erecte.

Durant un segon em vaig quedar sorprés i vaig fer una ullada ràpida al meu voltant, per assegurar-me que era l'únic que espiava aquella nit i, ara sí, vaig encendre un segon cigarret.

Em vaig acomodar a la barana, vaig aclucar els ulls i vaig continuar espiant. Durant uns segons més el xic va continuar palpant-se i, en acabant, es posà dret, es va abaixar el pantalonet i començà a masturbar-se sense apartar la mirada de la pantalla de l'ordinador, en la qual pressupose que hi hauria un vídeo porno, mentre amb l'altra mà es magrejava l'abdomen i les cames.

Tot i que no vaig poder evitar que l'espectacle, per al qual havia aconseguit una entrada de primera sense proposar-m'ho, em resultara excitant, em trobava més encuriosit que no pas una altra cosa, donat el caràcter privadíssim de l'acte i la naturalitat amb la qual el jove es masturbava.

La sessió s'allargà durant un parell de minuts (són els inconvenients de la masturbació adolescent) i quan em vaig acabar el cigarret el xic ja es dedicava a arreplegar el que havia tacat i a desconnectar l'ordinador.



5 comentaris:

Ferran ha dit...

Dotor!

Xavier ha dit...

Martí,
M'encanta la foto que hi has posat. Només per la part artística, que conste! Heheheh!

Digues-me d'on l'has treta, per favooor!

Si masturbar-se és un vici. Què és mirar algú que es masturba? ;P

joven ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
El veí de dalt ha dit...

D'això en Hitchock en faria una peli...

Busca qui t'ha pegat ha dit...

ferransito, ja saps que m'agrada mirar! ;)

Xavieret, la foto la vaig trobar fa temps. És d'un asiàtic. :S

Veïnet, em pense que sir Alfred ja en féu alguna...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails