divendres, 11 de juny del 2010

'Busca qui t'ha pegat' a Sueca

Esta vesprada LaBreu Edicions tornarà a presentar el llibre Busca qui t’ha pegat a la Casa de Joan Fuster, a Sueca.

Durant l’acte es farà una lectura d’alguns dels capítols del llibre així com un balanç de l’acollida del mateix durant els seus primers mesos de vida a les prestatgeries de les llibreries. Amb intervencions per part de l’autor i l’editora, Ester Andorrà.

La presentació tindrà lloc a partir de les 20 h a la Casa Fuster, ubicada al Carrer de Sant Josep, 8 de Sueca.

Les 150 planes del llibre són una tria de textos publicats a un blog de les aventures i desaventures d’un valencià advocat, gai i tirant a tremendot. A Busca qui t’ha pegat, coneixerem les intimitats de l’autor, de l’advocacia en la rutina laboral, les contradiccions de la valencianitat, els dilemes de la joventut més (post)moderna, el sexe i l’amor pansexuals, i la nocturnitat més trellada.

Més enllà de l’autobiografisme o de la rutina quotidiana del diari o del diletantisme del dietari saberut, el blog des d’on ens parla el personatge anomenat Martí R. Electrique (R de Rasoir) esdevé un esclat descarat de vitalisme des del qual ens arriba el comentari de tot allò que malgrat que als ulls de molts puga semblar ofensiu o estrany o extraordinari, la descarada ironia del narrador ens ho fa veure des d’una veritat que defuig la doble moral i s’escapa, aterrit però divertit, del que és políticament correcte.





LinkWithin

Related Posts with Thumbnails