dilluns, 30 de novembre del 2009

Vins

Divendres vaig assistir un tast de vins força particular. El portal Verema.com, el Consell Regulador de la DO d'Utiel-Requena i un bon grapat de cellers de l'interior del País organitzaren una vetllada mancada de qualsevol rastre de la més que habitual heterodòxia impostada de què solen revestir-se esta mena d'actes.

L'originalitat de l'esdeveniment radicava, justament, en l'emplaçament triat pels organitzadors: la discoteca Pachá de València.

L'acte es desenvolupà, com deia, en un ambient distés i relaxat i a ritme de música electrònica, malgrat que a primera hora, com sol ser habitual en qualsevol tast de vins multitudinari, tothom provava a mantenir un posat impertèrrit i monolític: sostenien la copa per la base, bevien menys del que voldrien i fins i tot els més esnobs feien ús de les escopidores i es molestaven a olorar el vi en un ambient carregat de fum i de perfums més o menys encertats.

Una estona després, i a mesura que s'esgotaren els litres d'ull de llebre, de cabernet i, sobretot, de boval, esta mateixa gent començava a entropessar, a bambolar i a perdre l'equilibri, mentre rematava les copes sense mirament i demanava més vi del que el seu organisme podia assimilar.

En realitat, però, este espectacle té lloc de manera indefectible en qualsevol tast de vins que supere la quinzena d'assistents, i divendres les vuit-centes invitacions lliurades per l'organització es van quedar curtes, per la qual cosa es pot considerar un vertader èxit.

Passada la mitjanit el tast de vins donà lloc a una de les sessions habituals de la discoteca: música mainstream, copes caríssimes i un canvi de públic completament diferent: les mamarratxes elegants de mitjana edat amb bolsos de Louis Vuitton van donar pas a un exèrcit de joves d'extraradi, disposats a pagar nou euros per cada copa a una discoteca que malgrat l'abús dels cortinatges barrocs, els pilars de rajola cara vista i els chandeliers gegants que penjaven del sostre no deixa de ser una opció d'oci únicament recomanable per a postadolescents suprahormonats.



2 comentaris:

Fran Rueda ha dit...

Jajaja. Ho reconec i em reconec. Jo fa temps vaig fer un curs de tast de vins i realment va ser així, sense música electrònica, però la resta tal i com tu dius.
El primer dia de curs, tots seriosos, com si es tractés d'un curs de tanatopràxia, tots fent provatures del vi, sense riure, gairebé sense parlar, ningú es bevia el vi, menys jo, que si que me l'empassava. Va ser treure la tercera ampolla, i la cosa ja va ser més distesa, la gent ja somreia, i mica en mica ens vam deixar portar.

El segon dia, quan van acabar les sessions de tast, fins i tot tenien uns taquets de pernil i de xoriço preparats per acompanyar els vins que havien sobrat de la classe. Suposo que van esbrinar que el dia anterior alguns anàvem avinguda amunt d’un costat a l’altre de la vorera, i no era qüestió de que el prestigiós Celler perdés la fama i algun client per culpa d’uns alumnes molt “estudiosos”.

Petons, maco.

Anònim ha dit...

AIR FORCE DELTA STORM has a decent soundtrack, although I'd much rather be listening to the TOP GUN soundtrack (okay, okay. [url=http://www.fillerobe.com]canada goose outlet[/url] Atoms cannot perish, and they have probably always been; Epicurus and hence Lucretius argue that the universe must always have existed, since otherwise it would have emerged out of nothing, which is to them impossible. [url=http://www.d2now.com]canada goose chilliwack bomber jacket[/url] Smwvuwfsm
[url=http://www.jacketstorontoonsale.com]expedition canada goose[/url] Ndnacwdkl [url=http://www.louboutinstoreuk.co.uk]christian louboutin shoes[/url] dotgnderb [url=http://www.cheapcanadagooseparkas.ca]canada goose jacket[/url]

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails