dimarts, 3 de novembre del 2009

Qui t'ha buscat!

A tots aquells que tenim un blog ens interessa saber qui ens llegeix, qui ens enllaça, qui ens comenta... i qui ho negue o bé està mentint o bé ha nascut sense ego ni curiositat.

Existeixen moltes aplicacions per inserir a les pàgines que ens donen, no sé ben bé amb quin grau de fiabilitat, estadístiques completes i detallades sobre el nombre de visitants per hores, dies, setmanes i mesos i no només això, sinó també l'adreça IP, el sistema operatiu i el navegador que usa cada visitant, la durada de la visita, des de quina pàgina accedeix, des de quina marxa o si fa clic als teus enllaços.

L'estadística, però, que més gràcia em fa i que millor pot servir per definir este espai és la que diu quines són les paraules i expressions que el motor de cerca (el buscador, en definitiva) utilitza per adreçar a Busca qui t'ha pegat (al dia) perquè hi ha de tot: hi ha qui arriba a este espai perquè veritablement el buscava i hi ha qui segur que s'ha emportat una sorpresa.

Així, és curiós que Google envie a este blog qui buscava 'preus nespresso canvi', 'preu nespresso càpsules' o 'reciclar cápsulas nespresso' quan només he fet una referència a la maleïda maquineta de fer café. També és mala sort que els que buscaven informació sobre 'risto mejide', 'el aprendiz lasexta' o 'concursar pekin express' arribaren a esta pàgina, perquè no els haurà estat de massa ajuda.

Inútil també els haurà resultat Google a aquells que buscaven 'a quins pobles va afectar la gota freda l'any 2009'(!) o 'per què es posa vermella la col llombarda' (!!) perquè no recorde haver fet mai referència ni a la col ni a la gota freda de l'any 2009.

De la mateixa forma, no sé si hauran trobat resposta als seus dubtes aquells que buscaven 'feina a la botiga breshka' o el 'cobrament directiu inditex'.

Definitivament, però, esta estadística ve a confirmar aquella teoria que diu que un gran percentatge de gent utilitza Internet per lliurar-se amb delectació al cultiu de fílies i fòbies sexuals, perquè durant els últims trenta dies han arribat a esta pàgina aquells que buscaven 'zorras follando', 'superfolladas', 'putas urbanova', 'heteros curiosos', 'folladas caninas', 'embarazadas follando', 'gran hermano follando', 'follar piccadilly valencia' i també qui buscava ajuda per saber 'com deixar una relació'.

Busca qui t'ha buscat!


2 comentaris:

Allau ha dit...

Pel que buscava "com deixar una relació" potser vas ser-li d'utilitat, no?

Busca qui t'ha pegat ha dit...

però qui necessita ajuda per deixar una relació??

;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails