dilluns, 16 de novembre del 2009

Morella tropical

Quan el meu Xurret i servidor vam planejar el cap de setmana que hem passat a Morella ho vam fer amb la intenció de passar fred: no cal haver fet un mòdul de formació professional de meteorologia per aventurar que les temperatures en novembre als Ports serien baixes.

No obstant això, sembla que el canvi climàtic ha decidit allargar la tardor indefinidament i puc jurar i perjurar que no he passat fred ni un minut en tot el cap de setmana. El que no sé és si esta sensació tèrmica està justificada només per unes temperatures inusualment elevades per a l'època de l'any en què ens trobem o responen a alguna altra de les moltes hipòtesis que s'amunteguen al meu cap.

I dic açò perquè durant tot el cap de setmana ens hem dedicat a conrear activitats carregades de contingut calòric i energètic: hem mantingut encesa la xemeneia, hem begut vi fins que ens hem cansat, hem fet llargues passejades per la ciutat i hem pujat al castell, hem abusat de la gastronomia morellana, especialment de la quallada i del corder, hem tingut la companyia de Lluna, una gata apegalosa que ha cohabitat amb nosaltres tot el cap de setmana, i ens hem deixat caure al llit i al sofà sense preocupar-nos del rellotge ni de quanta roba portàvem.

Hui dilluns, de nou, el termòmetre torna a passar amb escreix dels vint graus, però no sé ben bé per quin motiu, la sensació tèrmica no és tan agradable com la d'este cap de setmana passat.



1 comentari:

Josep ha dit...

Si no fos perquè som una família d'inadaptats (no conduïm cap dels dos), estic per proposar una eixida com la seua i el seu xurret (Morella s'ho val, nos també). Salutacions

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails