divendres, 13 de març del 2009

Qüestió de classes

He de reconéixer que m’agrada la nova secretària general del PP, la senyoreta de Cospedal: em sembla una persona moderada, actualitzada, sensata i, per si fóra poc, atractiva. Este gust, però, no té massa mèrit si tenim en compte que Cospedal substituí en el càrrec l’inefable Ángel Acebes, la qual cosa posa el llistó ben baix.

Malauradament, la secretària del PP este matí no ha estat massa afortunada en la Cadena SER quan per defensar Ana Mato, la pija més pija del PP amb el permís de Ricardo Costa, ha dit que "ha pasado ya tiempo en España desde que las mujeres somos independientes de nuestros maridos y lo que hace un marido no arrastra a la mujer" en referència al fet que l’exmarit de Mato va rebre un Jaguar per part de Francisco Correa, el principal implicat en la trama de corrupció vinculada al PP i que ja s’ha cobrat no sé quants càrrecs populars.

No sé què podia passar pel cap de María Dolores en el moment en què ens deixava esta perla de surrealisme pseudofeminista, però intentar apel·lar a la independència de la dona, en general, per salvar el cul d’Ana Mato, en particular, sona massa desesperat, principalment perquè si haguera estat al revés, és a dir: si hagués estat Ana Mato la que haguera rebut un Jaguar, el mateix problema haguera tingut el seu marit.

Mato ha de donar algunes respostes per una qüestió evident: ella forma part de la direcció del PP i el seu marit, ja ecs!marit, arribà un bon dia a casa amb un Jaguar quan era senador per Múrcia, ni més ni menys.

Imagine quina cara se li haurà quedat al nostre Beat Camps en assabentar-se que mentre ell es venia per unes jaquetes uns altres s’emportaven a casa un cotxe de luxe.

Espere que el Molt ecs!Honorable ho medite durant este cap de setmana, perquè jo no pense fer-ho mentre passege per la platja amb Matt i el NIF.



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails