dilluns, 23 de febrer del 2009

Drogues

A la columna que comparteix amb Enric González a El País, este matí Juan Cruz explicava l’atac que ha patit per part d’una lesbiana furibunda que es va ofendre pel fet d’haver-se fet ressò de la biografia oficial de Jade Goody, l’exconcursant de Big Brother que vendrà la seua mort a la televisió, en la qual explicava ella mateixa en una entrevista que la seua vida havia estat complicada i que mancava d’expectatives perquè son pare era toxicòman i sa mare lesbiana.

Cruz, tot i que a l’edició digital del diari per error signa González, reconeix que la frase no és correcta i admet que no es pot equiparar homosexualitat i toxicomania, però se sorprén perquè les crítiques han vingut només per part d’homosexuals i no de toxicòmans.

Sota la meua condició d’homosexual i de politoxicòman vull recolzar Cruz, ja que l’autor de la columna es limità a reproduir una frase de la mateixa Goody, però també vull explicar-li per què els toxicòmans no ens hem reaccionat al seu primer article: suposa massa feina enviar un correu electrònic per mostrar rebuig quan t’entregues amb autodestrucció al consum de drogues.

Així, hui encara arrosegue una ressaca diabòlica després d’haver passat la nit de dissabte en un estat a mig camí entre el món real i la inconsciència i els records d’una llarga nit resulten borrosos i massa confusos: recorde haver sopar amb uns amics, haver assistit a un fabulós concert d’Elastic Band amb una altres amics i d’haver abusat del vodka i de més coses durant massa hores, ja que els flaixos d’haver vomitat a un after es barregen amb els records de frases destrellatades.

Hui és un d’aquells dilluns en els quals penses en deixar-ho tot i encetar una nova vida: un dilluns normal i corrent.



3 comentaris:

Comtessa d´Angeville ha dit...

Jo també volia parlar hui de drogues però encara no tinc el cap al puesto, després de llegir-li a la Etxebarria no sé què de la farlopa que li vaig llegir ahir, que estava jo com pa llegir res, que era un pollastre a l'ast i no sé què me donaren però vaig fer ahi una transformació en Songoku o algo...

Anònim ha dit...

Amb l'atac, la lesbiana hauria d'haver-li enviat al Cruz un paquet bomba, que és el que es mereix eixa persona.
No t'imagines quant l'odie... Bo, sí que t'ho imagines: la mateixa quantitat d'odi que tu sents cap a Elvira.
Love,
Jon.

Allau ha dit...

Rasoir, sort que ja dius que estàs una mica pa l'arrastre, perquè el teu escrit crec que és bastant inexacte. (1) No sé perquè parles de Juan Cruz, quan tant la columna original com la columna de resposta les firma l'Enric González. (2) No he llegit enlloc que la persona responsable d'enviar el virus fos una lesbiana. (3) Si la frase sobre el pare toxicoman i la mare lesbiana era una cita, calia indicar-ho així i no escriure-ho com si es tractés de l'opinió del columnista.

A mi també m'agrada molt l'Enric González i per això mateix la frase em va molestar. Li vaig escriure un correu respectuós (i sense virus, espero).

No sé, Rasoir, si et deixaré els meus fills (tísics i prims) en adopció.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails