divendres, 30 de gener del 2009

La caverna avortista

La web de Libertad Digital no només té l'honor (!) d'allotjar el blog d'Alaska i Mario Vaquerizo, ja que compta amb un gran nombre de col·laboradors encara més estúpids i sensacionalistes.

És el cas de Mienmano, un jove amb un domini espectacular dels programes de disseny informàtic, que ens regala imatges sobre l'actualitat des d'un punt de vista clarament neolític.

Un dels últims dissenys publicats fa referència a la polèmica proposta del Govern català en relació a l'avortament: el tripartit proposa que les menors de 16 anys puguen avortar sense que siga necessari el consentiment dels pares o tutors legals.

Esta mesura, que és difícil que puga encaixar amb la normativa estatal, ha encés la ràbia de la dreta cavernària i dels grups
provida (!) i ha obligat Mienmano a regalar-nos una imatge veritablement clarificadora, en la qual ens mostra dos joves vestits amb uniforme escolar que opinen sobre el tema, davant dos xiques que personalitzen el perfil de jove avortista, sempre segons l'autor: maquillades, fumadores i lleugeres de roba.

La imatge, per miserable i talibànica, no té desperdici:

1 comentari:

Ignacio Egea ha dit...

Pero por Dios, que si no enviáis un trackback no se entera nadie de que habéis citado la bitácora.

Buenas noches, o como decimos en pashtún, "sse shpa"

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails